«

»

Interview met Edwin na zijn eerste race in de Volvo 360 cup!

Hey,
Ik vond het een fantastische ervaring
mijn eerste ritjes met een oude volvo op circuit, het smaakt naar meer!!
We stonden, vond ik op een mooie plek, dicht bij een heuveltje met mooi zicht op de track,ook dicht bij de sanitair blok. Ik vond het gezellig zitten onder de 2 tenten om iets te eten of te drinken. Heb genoten van het gezelschap en de leuke babbels, soms met tactische tips? Het mogen genieten van het enthousiasme en de know-how van Jos & Maiko Buurman, bij noodoplossing voor mijn technisch probleem aan de schakelstang. Het aanschouwen van Maiko, hoe hij bedreven maar beredeneerd telkens na elke rit, zijn bandenspanning controleerde en ijverig noteerde in zijn klein zwart boekje . Hoe Thom zeer strijdvaardig de dagwinnaar werd en best fier was, desondanks hij toch achteraan moest starten. De samenhorigheid van vele cuprijders en ook de triestheid in de blik van Kevin, nadat hij, waarschijnlijk,na veel lobbyen, toch een lastpost had bemachtigd bij ander rijders-team maar ik hem uiteindelijk niet nodig had.
Een dag met een mooie top 3; bloemen en ereplaatsen voor Thom-Maiko-Jos. En zelf voor de rest een mooi souvenir; dank u dnrt.nl
En och ja,laatste rijden op de track heeft ook zijn voordelen…(kijk filmpje vanuit mn wagen)
de volvo360cup, pure nostalgie racen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>